4 Ağustos 2013 Pazar

Sislerin İçinde izle – In The Fog – Türkçe Dublaj izle



İzlemek için => Sislerin İçinde izle – In The Fog – Türkçe Dublaj izle
Sislerin İçinde–In The Fog Türkçe Dublaj izle filminde barbarlık, insanlık onuru ve savaş… 1942, SSCB´nin Batı sınırı… Bölge Nazi işgali altındadır. Yerel direnişçiler bir treni raydan çıkardığında, demiryolu işçilerinden Sushenya da tutuklanır ama sonra serbest bırakılır. Sözde ihaneti kulaktan kulağa yayılan Sushenya iki direnişçi tarafından ormana götürülür.Çünkü hainliğin cezası ölümdür.
Sislerin İçinde izle Sislerin İçinde–In The Fog Türkçe Dublaj izle
Sislerin İçinde Hd izle filminde ormanda ilerlediklerinde pusuya düşerler ve Sushenya bir anda kendini yaralı düşmanıyla karşı karşıya bulur. Kadim ormanın derinliklerinde, etrafta ne dost ne düşman varken ahlaki bir karar vermek zorundadır, ne var ki şartlar ahlaki değildir.Birçok ödülede sahip olan bu başarılı filmle sizleri baş başa bırakıyorum.
FİLMSİTENİZ.COM iyi seyirler diler









Yönetmen : Sergei Loznitsa

IMDB Puanı: 6.6


İzlemek için => Sislerin İçinde izle – In The Fog – Türkçe Dublaj izle

2011 izle , 2012 izle , 2013 izle , 720p izle , altyazılı , altyazılı izle , filmi 720p izle , filmi full izle , filmi hd izle , filmi izle , fimi , full izle , full seyret , hd izle , hemen izle , hızlı izle , izle , kaliteli izle , seyret , sinema çekimi izle , Sislerin İçinde izle , takılmadan izle , tek parça 720p izle , tek parça full izle , tek parça hd izle , tek parça izle , tek parça tamamını izle , tüçe dublaj , türkçe altyazılı , türkçe altyazılı izle , türkçe dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder