5 Ağustos 2013 Pazartesi

Dark Circles izle – Türkçe Altyazılı HD izle



İzlemek için => Dark Circles izle – Türkçe Altyazılı HD izle
Şehirden uzakta bir eve taşındıktan sonra rahatsız edici görüntüler görmeye başlayan uykusuzluk çeken bir anne babanın hikayesini anlatan bu perili ev filminde Alex ve Penny, bir oğulları olduktan sonra şehrin çocuk yetiştirmek için uygun bir yer olmadığına karar verirler.
Bir çiftlik evine taşınan Alex ve Perry bebekleri nedeniyle ilişkilerinin giderek bozulduğunu ve uyuyamadıklarını fark ederler. İkili evin çevresinde gizemli bir kadın görürler ve başta bunun uykusuzluklarından dolayı gördükleri bir halüsinasyon olduğunu düşünürler. Ama görüntüler sıklaşınca, ikili evlerinde kötücül güçlerin olduğuna karar verirler. Yeni evlerine dair gerçek ortaya çıkınca, akıl sağlıkları da bozulmaya başlar.
FİLMSİTENİZ.COM iyi seyirler diler

Yönetmen : Paul Sote

IMDB Puanı: 6.6


İzlemek için => Dark Circles izle – Türkçe Altyazılı HD izle

Dark Circles izle , Dark Circles izle 2011 izle , Dark Circles izle 2012 izle , Dark Circles izle 2013 izle , Dark Circles izle 720p izle , Dark Circles izle altyazılı , Dark Circles izle altyazılı izle , Dark Circles izle filmi 720p izle , Dark Circles izle filmi full izle , Dark Circles izle filmi hd izle , Dark Circles izle filmi izle , Dark Circles izle fimi , Dark Circles izle full izle , Dark Circles izle full seyret , Dark Circles izle hd izle , Dark Circles izle hemen izle , Dark Circles izle hızlı izle , Dark Circles izle izle , Dark Circles izle kaliteli izle , Dark Circles izle seyret , Dark Circles izle sinema çekimi izle , Dark Circles izle takılmadan izle , Dark Circles izle tek parça 720p izle , Dark Circles izle tek parça full izle , Dark Circles izle tek parça hd izle , Dark Circles izle tek parça izle , Dark Circles izle tek parça tamamını izle , Dark Circles izle tüçe dublaj , Dark Circles izle türkçe altyazılı , Dark Circles izle türkçe altyazılı izle , Dark Circles izle türkçe dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder